puik

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert en coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven.

puik

puik is picky

and invites you to be too
We zijn selectief. Onze collectie bevat alleen de beste ontwerpen van designers die net zo kritisch zijn als wij. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd, en gemaakt van eersteklas materiaal.

puik represents

with great pride and honor
Ontwerplabel puik staat voor het beste van ontwerpers van nu. Mensen die we kennen en waar we intensief mee samenwerken. Frederik Roijé, Lex Pott, Ilias Ernst, e.a. De collectie is samengesteld onder artdirectorschap van Tineke Beunders (Ontwerpduo).

puik sells

see for yourself
Alle items uit de collectie van puik koop je bij een van onze 300 retailers. Inkopers vinden ons op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen. En alles is verkrijgbaar online. Bestellingen worden direct verwerkt en in stijl verzonden.

puik is people

just like you
puik houdt van persoonlijk. Dit zijn de mensen die je met passie helpen aan het beste van de besten – en vastbesloten zijn om dat te blijven doen.

Online marketing en communicatie vacatures bij puik

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij puik die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij puik.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef puik jouw rating
1 2 3 4 5