PSYTREC

PSYTREC, het Psychotrauma Expertise Centrum, is een gespecialiseerde GGZ-instelling en richt zich exclusief op de behandeling van Posttraumatische Stressstoornis, oftewel PTSS.

PSYTREC

Over PSYTREC

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige,complexe PTSS bieden wij een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij PSYTREC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij PSYTREC die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef PSYTREC jouw rating
1 2 3 4 5