Prospex

ProSpex is creatief specialist in b2b-leadgeneratie. Wij geloven dat verkoop het resultaat is van een relatie. Voldoende vertrouwen tot het besluit zaken te gaan doen ontstaat na gemiddeld 7 tot 9 relevante contactmomenten.

Prospex

Over Prospex

Prospex is dé creatief specialist in B2B omnichannel content marketing. Bij prospex komen alle marketing disciplines samen onder 1 dak: van contentmarketing, social media, marktonderzoek en telemarketing tot marketing automation. Wij ontwikkelen inventieve contactstrategieën voor bekende opdrachtgevers als LeasePlan, Canon, Total, BMW en Microsoft. Prospex heeft een geheel eigen visie op verkopen. Prospex ziet verkoop als het logische resultaat van een relatie.

Werken bij Prospex

Prospex blijft groeien! In 2018 hebben we onze kantoorruimte verdubbeld. We hebben hierdoor doorlopend ruimte voor ambitieuze collega’s, of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je loopbaan staat. 


(Online) marketing en communicatie vacatures bij Prospex

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Prospex die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

23 jan 2019 912 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Prospex jouw rating
1 2 3 4 5