ProActive Software Nederland B.V.

ProActive is een Spend Cloud waarmee u de volledige uitgavenstroom binnen uw organisatie beheert. Ingewikkelde handelingen worden dusdanig vereenvoudigd, waardoor onze gebruikers ruimte krijgen om zich te focussen op de belangrijkste zaken.

ProActive Software Nederland B.V.

Wij zijn ProActive

In Haarlem zijn wij in 1999 met z’n drieën gestart als software ontwikkelaars. Eén van onze eerste grote klanten – RIBW KAM – vroeg ons in 2002 een oplossing te maken voor de kasadministratie, destijds nog een doos vol bonnen. 15 jaar later is die oplossing uitgegroeid tot een oplossing voor het complete spend proces, is onze klantenkring vergroot met meer dan 600 organisaties en is RIBW KAM nog steeds klant!

RIBW Kam is daarmee precies waar wij voor staan: langetermijnrelaties met onze klanten. Dat krijgen wij enerzijds voor elkaar door met onze spend cloud de processen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is. Anderzijds is het de human touch. Wij blijven in contact met onze klanten. Zij het tijdens training, wanneer onze support nodig is, of als we kennissessies organiseren. Er is continu contact, zodat we samen blijven groeien/ontwikkelen.

Het doel is immers om zo eenvoudig mogelijk kosten te besparen, de processen optimaal te managen en de ruimte te creëren om verdere verbeteringen te kunnen doorvoeren naar de toekomst.

Werken bij ProActive

Werken bij ProActive betekent jezelf zijn en je sterkste competenties inzetten voor een gezamenlijk doel. We werken met z’n allen in één grote, open ruimte. Hierdoor is er geen sprake van korte lijnen, er zijn namelijk geen lijnen. Heb je een vernieuwend idee, of andere input, loop je zo even naar ‘een andere afdeling’. Wij verwachten veel van onze collega’s, maar stellen daar ook flink wat tegenover. Balans. Je doet mee in onze winstdeling en hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door trainingen. Daar investeren wij graag in.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij ProActive

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ProActif die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ProActive Software Nederland B.V. jouw rating
1 2 3 4 5