PRIMER Professionals

PRIMER professionals is gespecialiseerd in bemiddeling voor vaste en tijdelijke posities in Life Sciences. We onderscheiden ons van andere bureaus doordat we ons focussen op Life Sciences en omdat een achtergrond heeft in de sector. Daarom begrijpen wij welke vaardigheden en competenties belangrijk zijn voor deze posities.

Primer Professionals

Bemiddeling door PRIMER

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek je werk in Life Sciences sector? Klaar met studeren en een wereld die voor je open ligt? Op zoek naar mogelijkheden naast wetenschappelijk onderzoek of een verdere studie naar een medisch specialisten-rol? Heb je interesse om je buiten deze betreden paden te oriënteren, dan kan PRIMER je verder helpen.

PRIMER bemiddelt in banen binnen de gehele Life Sciences sector Wij bemiddelen zowel voor vaste banen in dienst bij een van onze opdrachtgevers en detacheren bij onze opdrachtgevers voor tijdelijke opdrachten. Niet alle bedrijven hebben de mogelijkheid om medewerkers in dienst te nemen, maar wanneer de workload daar om vraagt, zullen zij gebruik maken van tijdelijke inhuur.

Je hebt dan een dienstverband bij ons, maar je wordt door ons 'uitgeleend' voor allerlei interessante projecten bij interessante opdrachtgevers. Op die manier ontwikkel je jezelf binnen bepaalde studies of producten, en bovendien krijg je ook een idee bij wat voor soort bedrijven jij het best past.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij of via PRIMER

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via PRIMER aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PRIMER Professionals jouw rating
1 2 3 4 5