Pride

Wij zijn Pride, een betrokken en inspirerend communicatiebureau dat ondernemende technologiemerken helpt met een geïntegreerde communicatiestrategie, van awareness tot conversie.

Pride

Pride - communicatiebureau voor het innovatietijdperk

Hoe ga jij de wereld veranderen? Ondernemen begint met een visie en aan elke visie ligt een goed verhaal ten grondslag. Pride helpt innovatieve merken in technologie, ICT en recruitment al meer dan tien jaar lang die verhalen tot leven te brengen. Wij creëren impact en media-aandacht met opvallende content, meetbare strategieën en creatieve campagnes.

Wij doen dit met een team van ervaren en gedreven communicatieprofessionals, die één ding gemeen hebben: hun liefde voor avontuurlijke merken en grensverleggende technologieën. Onze clientèle is een mix van gerespecteerde Nederlandse en internationale merken als Amazon Web Services, Epson, PCI Nederland, Fujifilm, PageGroup, RES, Netgear, Denon en vele anderen.

Onze bedrijfscultuur

We gaan je hier niet wijsmaken dat het bij ons één groot feest is, want het is iedere dag weer keihard werken, bergen verzetten, ploeteren en zwoegen in het zweet onzes aanschijns. Maar is dat erg? Welnee, niet als marketing en communicatie je passie zijn. Niet als je aan het eind van de week trots kunt zijn op wat je samen voor elkaar hebt gekregen. Niet als je de glinstering in de ogen van je klanten ziet, wanneer zij in de media worden besproken. En niet als je samen bouwt aan een toekomst waar je allemaal deel van uitmaakt.

Wij zijn geen hiërarchische organisatie, omdat we vinden dat mensen het best tot hun recht komen wanneer ze hun eigen verantwoordelijkheid dragen. Wil je een dagje thuiswerken om je in alle rust op een communicatievoorstel te storten? Lekker doen. Heb je een goed idee? Ga ermee aan de slag. We moedigen je aan om je zelfstandig te ontwikkelen en we ondersteunen je waar dat nodig is, bijvoorbeeld met trainingen, opleidingen en coaching op de werkvloer.

We gaan je hier ook niet vertellen dat we één grote familie zijn, maar we vinden het wel belangrijk dat je in ons team past als je bij ons komt werken. We zullen dan ook goed kijken hoe het gesteld is met je gevoel voor humor, of je wel van de juiste muziek houdt, of je het verschil tussen een wolk en de cloud weet en of je gezellig genoeg bent. We zijn er voor elkaar als het even wat minder gaat en we vieren het met elkaar als er iets te vieren valt. We trekken er regelmatig op uit met zijn allen om elkaar ook buiten de kantooromgeving te leren kennen, zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

Als organisatie is het belangrijk om je cijfers op orde te hebben, maar het is niet het allerbelangrijkste, vinden wij. Denk je dat Elon Musk ooit op Mars gaat komen als hij zich alleen maar met de cijfers bezighoudt? Denk je dat Steve Jobs ooit de smartphone had uitgevonden als zijn boekhouder leidend was geweest? Denk je dat Google zo groot zou zijn geworden als het alleen maar om winst zou gaan? Zonder inspiratie, overtuiging, passie en baanbrekende ideeën gebeurt er helemaal niets. Hoe ga jij ons helpen om anderen te helpen de wereld te veranderen?

(Online) marketing of communicatie vacatures bij Pride

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Pride die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pride jouw rating
1 2 3 4 5