PRESSURE

Wij zijn een fullservice public relations bureau in Amsterdam. Een no-nonsensementaliteit en een tikkeltje eigenwijs. Nieuwsgierig naar wat merken en consumenten drijft en beweegt.

PRESSURE

Over PRESSURE

Wij bedenken, ontwikkelen en organiseren pr-activiteiten, met als doel commercieel resultaat. Wij weten als geen ander hoe je aandacht moet creëren voor een merk, product of dienst. Welke service wij als pr-bureau inzetten hangt af van de doelstelling, de doelgroep en natuurlijk het budget. Maar denk bijvoorbeeld aan publicaties, pr-stunts & guerrilla-pr, gezamenlijke promoties, contentmarketing, persreizen, persberichten, online-pr, pr-events, influencers, sociale media en mediamonitoring.

PRESSURE is de ‘zus’ van marketingbureau Bengelmedia. Wij geloven dat pr en marketing hand in hand gaan en daarom werken de teams heel nauw samen.

En tot slot hebben we de creativiteit in huis om aansprekende en inspirerende uitingen en events te ontwikkelen die de media en doelgroep triggeren om zich te verdiepen in het merk en tot actie over te gaan.

pr-bureau PRESSURE Amsterdam

Marketing en communicatie vacatures bij PRESSURE

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij het pr-bureau PRESSURE uit Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten voor updates.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PRESSURE jouw rating
1 2 3 4 5