Praxis

Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Praxis in Amsterdam

Over Praxis

Mensen helpen bij het maken: dat doet Praxis als sinds 1978. In dat jaar opende Praxis zijn eerste winkel en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers, zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten. Miljoenen klanten kunnen bij Praxis-winkels kiezen uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis heeft ruim 4.300 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 192 winkels.

Werken bij Praxis

Werken bij Praxis betekent onderdeel worden van de Praxisfamilie. Wij zijn er voor de makers en we zijn er voor elkaar. We helpen onze collega die ons nodig heeft. En we vragen gewoon om hulp als we er zelf even niet uitkomen. Want samen weten we meer, samen kunnen we meer. En samen kunnen we makers beter helpen.

Marketing en communicatie vacatures bij Praxis

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Praxis die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

21 apr 2022 557 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Praxis jouw rating
1 2 3 4 5