Pool Management & Organisatie

Pool Management & Organisatie biedt concrete, duurzame oplossingen voor management- en organisatievraagstukken, zowel voor de social profit sector als voor het bedrijfsleven door de inzet van ervaren en ter zake kundige professionals (interim-managers / management consultants) tegen een redelijke vergoeding.

Pool Management & Organisatie

Over Pool Management & Organisatie

Pool Management & Organisatie is ontstaan in 1999 en heeft zich ontwikkeld tot een landelijke speler op het gebied van organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap en werving & selectie. Wij richten ons hierbij op de social profit-sector, waaronder wij verstaan de zorg, overheid en onderwijs. Van hieruit leveren we toegevoegde waarde aan maatschappelijke organisaties, zodat zij hun rol kunnen blijven spelen ten behoeve van hun klanten.

Om dit goed te kunnen doen, hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd met de beste professionals op hun vakgebied. Het gaat hier om bestuurders, directeuren, managers en vakspecialisten. Pool Management & Organisatie stelt zich hierbij op als betrokken partner voor zowel de opdrachtgever als de interim-professional.

Wat we doen

Pool Management & Organisatie is een one stop shop voor organisatieontwikkeling. En dat is een bewuste keuze, omdat wij geloven in een integrale aanpak. Dit is wat we doen:

  • Organisatieontwikkeling
  • Tijdelijk leiderschap
  • Werving & selectie

Voor wie

Pool Management & Organisatie is actief binnen de social profit-sector. Voor organisaties die niet direct voor winst gaan, maar wel degelijk resultaat opleveren: maatschappelijk resultaat. 
Binnen deze sectoren zijn wij van betekenis:

  • Zorg
  • Overheid
  • Onderwijs

Marketing en communicatie vacatures bij Pool Management & Organisatie

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Pool Management & Organisatie die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pool Management & Organisatie jouw rating
1 2 3 4 5