P&O North Sea Ferries

We zijn Engeland’s favoriete rederij * en bieden overtochten aan naar Frankrijk, België, Nederland en over de Ierse Zee. Jaarlijks vervoeren we 14 miljoen passagiers (dat zijn een heleboel vakanties, weekendjes weg, dagjes uit en zakenreizen die bij ons beginnen!).

P&O North Sea Ferries

Over P&O Ferries

We zijn van mening dat de reis even belangrijk is als de bestemming en net daarom hebben we een vloot van 20 moderne schepen. Vanuit de comfortabele cruiseferries op de route naar Hull tot onze super-ruime superferries op het Kanaal en de Ierse Zee. Je vindt bij ons aan boord alles wat je nodig hebt: restaurants, lounges, winkels en entertainment voor het hele gezin. Reis met P&O Ferries en je vakantie start zodra je aan boord stapt.

Werken bij P&O Ferries

Werken bij P&O Ferries, is werken bij de marktleider in passagiers- en vrachtvervoer van en naar Groot-Brittannië. Als onderdeel van Dubai Ports World boogt P&O Ferries op 150 jaar ervaring in vervoer op zee. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland, met het internationaal hoofdkantoor gevestigd in Dover. P&O Ferries beschikt over een moderne vloot van 17 schepen – waaronder de grootste cruiseferries van de Noordzee. Jaarlijks worden 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto's en bussen en 2 miljoen vrachteenheden vervoerd. P&O North Sea Ferries BV te Europoort heeft meer dan 350 mensen in dienst. Vanuit Europoort is er een dagelijkse afvaart van één van onze cruiseferries naar Hull.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij P&O Ferries

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij P&O Ferries die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef P&O North Sea Ferries jouw rating
1 2 3 4 5