Ploum - Rotterdam Law Firm

Ploum is een advocaten- en notarissenkantoor dat effectieve juridische oplossingen voor bedrijven levert. De ruim 100 medewerkers werken vanuit één vestiging in Rotterdam.

online marketing vacatures en communicatie vacatures Ploum - Rotterdam Law Firm

Over Ploum - Rotterdam Law Firm

Ploum - Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen.

Werken bij Ploum

Werken bij Ploum betekent samenwerken met enthousiaste collega's in een succesvolle en inspirerende werkomgeving. Naast vacatures voor advocaten en notarissen (professionals) hebben wij ook vacatures voor student-stages (studenten), juridisch medewerkers (starters), voor juridisch secretaresses en voor verschillende staffuncties, zoals financiën, HR, en marketing en communicatie (business support).

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Ploum

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Ploum - Rotterdam Law Firm die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 apr 2022 297 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ploum - Rotterdam Law Firm jouw rating
1 2 3 4 5