plein06 BV

plein06 werkt op het snijvlak van stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur en strategie. Wij hebben ons ontwikkeld tot een strategisch ontwerpbureau dat toonaangevende, visionaire en haalbare stadsontwikkeling van de grond krijgt. Ons team is gegroeid naar 20 professionals, met individuele verdiepingslijnen zoals; klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit, sociale inclusiviteit, circulariteit en de implementatie van de energietransitie.

plein06 BV

Over plein06

plein06 leeft, leert en groeit elke dag. Met ons team van 20 ontwerpers, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten werken we aan de Gelukkige Stad. We durven te dromen maar we zijn ook realistisch. Droom jij met ons mee?

Wij verbinden slim procesdenken met krachtig ontwerp van stad en landschap. Ons team heeft twee goede hersenhelften: wij zijn creatief én analytisch. Door integraal ontwerp te koppelen aan het samenbrengen van mensen, komen we tot slimme en haalbare oplossingen.

Komende decennia ligt er een opgave om de steden te transformeren en te verdichten en meer oog te hebben dan voor enkel horizontale ontwikkeling alleen. Vanuit deze uitdaging opereert plein06 als een strategisch ontwerpbureau op het snijvlak van stedenbouwkunde, landschap en architectuur om invulling te geven aan grootschalige maatschappelijke transities zoals: klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit, circulariteit, sociale inclusie en de energie transitie.

Wij zijn een ontwerpbureau dat visionaire en uitvoeringsgerichte stadsontwikkeling van de grond krijgt. Ons team is gegroeid naar 20 landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen, met individuele verdiepingslijnen. Enthousiaste vakmannen en – vrouwen die met passie hun talent inzetten om onze projecten naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door open met elkaar te communiceren en ons zelf te blijven ontwikkelen. Elke dag weer.

Werken bij plein06 is werken aan een gelukkig kantoor

Dit doen we op een fantastische locatie met uitzicht op het Centraal Station van Rotterdam. Wil je staand of zittend werken, even een lekkere cappuccino drinken, terugtrekken in de bibliotheek of maquettes maken in onze atelierruimte? Het kan allemaal!

Dagelijks schuiven we om 12.30 uur aan voor een heerlijke gezamenlijke lunch en op donderdag wordt de wijn en biervoorraad koud gezet. Je maakt ons blij met taart maar een estafette marathon lopen doen we ook niet moeilijk over. We willen inspireren en geïnspireerd raken. Zo zijn we begin april op excursie geweest in Kopenhagen en denken we alweer na over de volgende trip.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij plein06

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van plein06 die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

18 jun 2019 484 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef plein06 BV jouw rating
1 2 3 4 5