Planon

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële service providers ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

Werken bij Planon

Over Planon

Planon is een internationale softwareleverancier die corporate real estate en facility managers, commerciële service providers en financial professionals helpt bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon ondersteunt wereldwijd meer dan 2.500 klanten in 40 landen en heeft eigen kantoren in Nederland, België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, India, Oostenrijk, Singapore, Hongkong en de Verenigde Staten. Planon is opgericht in 1982 en heeft ruim 750 medewerkers, die dagelijks een bijdrage leveren aan het succes van de klanten van Planon.

 

Carrière bij Planon

OUTSIDE YOUR COMFORTZONE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS.

Ben jij op zoek naar een uitdagende loopbaan en wil j jezelf elke dag als professional verbeteren?

Dan ben je wellicht een van de nieuwe collega's die we zoeken voor onze ambitieuze reis. Ons wereldwijde team van professionals houdt ervan te innoveren en zowel zichzelf als onze organisatie elke dag te verbeteren.

Wij zijn wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Facilities Management en Vastgoed met meer dan 750 medewerkers in 12 landen. Onze softwareoplossingen en -diensten verbinden mensen, gebouwen en assets met elkaar en juist dat maakt dat de meest toonaangevende merken graag met ons samenwerken.

Bij Planon word je omringd door professionals met expertise in diverse vakgebieden. Samen met je team beïnvloed je de manier waarop mensen werken bij onze klanten. Vanwege de grote diversiteit in expertise en onze wereldwijde aanwezigheid bieden we je tal van carrièremogelijkheden. We moedigen je aan je ideale loopbaan binnen onze organisatie uit te stippelen. Planon is groot genoeg om boeiende internationale carrièrekansen te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen.  Ben jij benieuwd naar hoe prikkelend en leuk werken bij Planon kan zijn? Bekijk dan zeker eens de carrière website van Planon.

Marketing en communicatie vacatures bij Planon

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Planon die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

20 nov 2020 342 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Planon jouw rating
1 2 3 4 5