Plameco

Plameco is een snelgroeiende franchiseorganisatie met zo'n 185 franchisenemers verspreid over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Liechtenstein en binnenkort ook Engeland, die gespecialiseerd is in hoogwaardige kunststof spanplafonds. Deze Plameco plafonds worden al sinds 1982 middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd bij zowel particulieren als bedrijven en zijn door de uiteenlopende eigenschappen de ideale oplossing voor elke ruimte, zowel binnen als buiten.

Plameco

Werken bij Plameco

Het hoofdkantoor van Plameco is gunstig gelegen aan de A2 in Zaltbommel. Naast dat hier ook de productie van de Plameco plafonds plaatsvindt, dient het gehele hoofdkantoor tevens als grootste Plameco showroom; letterlijk een mooie locatie om te werken dus! Gezien ons internationale vertegenwoordiging is beheersing van de Engelse en Duitse taal een vereiste.

Spreek jij een woordje Engels en Duits, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling en versterk jij graag ons communicatie- en marketingteam? Houd dan onze vacatures in de gaten of stuur alvast een open vacature met je CV naar info@plameco.nl. 

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Plameco

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Plameco in Zaltbommel die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Plameco jouw rating
1 2 3 4 5