Pinkcube

Pinkcube is een B2B webshop voor online promotieartikelen gericht op de Benelux. Bedrijven hebben het al druk genoeg, dus wij helpen ze om moeiteloos de mooiste promotieartikelen te bestellen.

Pinkcube

Over Pinkcube

Pinkcube is een jong bedrijf, waar veel verschillende mensen werken. Wij doen namelijk zoveel mogelijk zelf in huis. We hebben een eigen fotostudio, onze eigen ICT'ers, designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig. Je komt te werken in een prettige, informele en nuchtere omgeving met alle ruimte voor eigen initiatief. Pinkcube is gevestigd in Doetinchem.

Onze cultuur

Wij hebben een bijzondere bedrijfscultuur. Wij willen voorop blijven lopen, online de beste zijn en de beste gebruikerservaring bieden aan onze klanten. Pinkcube is nooit af. Voor ons is het doodnormaal dat we het elke dag beter willen maken voor u, onze klant. Het moet elke dag mooier, gemakkelijker en sneller.

Team Pinkcube

Wij van Pinkcube werken elke dag keihard aan het gemak voor onze klanten. We zijn doelgericht en continu uit op verbetering. Ons enthousiaste team is nuchter en pragmatisch en vormt de kracht van ons bedrijf. Met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar hebben we een jong team.

 

Work hard, play hard

Elke dag keihard werken aan succes kan alleen als er ook ruimte is voor plezier en ontspanning. Onze gezamenlijke lunches, BBQ’s, tafelvoetbal- en tafeltennistoernooien dragen daar zeker aan bij. Succes vieren we samen. Behalen we ons weektarget? Gaan we op vrijdag naar het casino of samen wat eten. Kwartaaltarget behaald? Onze weekendtrip naar Antwerpen was meer dan geslaagd.

 

Pinkcube

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Pinkcube

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Pinkcube die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe mogelijkheden bij Pinkcube in Doetinchem!

08 okt 2018 1067 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pinkcube jouw rating
1 2 3 4 5