Pienter

Leren door te doen en op een nuchtere manier je hersens gebruiken. Daar verleggen we grenzen mee en helpen we bedrijven een stap verder. Dat is waar we elke dag samen voor gaan. Dat zie je terug in onze klanten, ons werk én op de werkvloer.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Pienter in Assen

Over Pienter

Smart brands need Pienter people

Wij zijn ontdekkers van oplossingen die anderen niet zien, en die ontdekkingsreis ondernemen we graag samen. Daar verleggen we grenzen mee en helpen we bedrijven een stap verder. Dat is waar we elke dag voor gaan. Dat zie je terug in onze klanten, ons werk én op de werkvloer. Zo willen we het leidende online marketingbureau van Drenthe zijn en blijven

Het DNA van Pienter

Nuchter: We halen alles uit elke uitdaging: kwestie van positief en nuchter je hersens gebruiken. Eigenwijs creatief, maar Drents nuchter.
Ambitieus: Boeien, binden en presteren. Dat is Pienter DNA. Niet dat we dat van de daken schreeuwen, maar we willen het toch gezegd hebben. Samen de sterkste en daar zijn we trots op.
Eigenzinnig: Dwarsdenken, omdenken en doordenken. Zo verleggen we grenzen. Elke dag weer. Er zijn al zoveel anderen, dus laten wij gewoon: Pienter zijn.

Werken bij Pienter

Bij Pienter kom je terecht in een team vol vakidioten die samen werken voor mooie klanten, van klein tot groot. Je kunt bij ons rekenen op een hoop gezelligheid, informele sfeer en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een baan met uitdagingen die jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme prikkelen? Mooi, die hebben wij. Dus: laat van je horen. We leren je graag kennen.

Marketing en communicatie vacatures bij Pienter

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Pienter die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

09 feb 2022 225 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pienter jouw rating
1 2 3 4 5