Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Wat iemand zijn doelstelling ook is, met het team van Personal Fitness Nederland doen wij er alles aan om samen met de klant deze doelen te bereiken én te behouden.

Personal Fitness Nederland

Over Personal Fitness Nederland

Ruim 15 jaar geleden startten fysiotherapeut Jos Vermeer samen met zijn vrouw gewichtsconsulente Petra Vermeer en collega Giel Verberne het concept van Personal Fitness. Binnen dit concept staan de drie pijlers: voeding, beweging en mental coaching centraal. De laagdrempelige methode in een kleine, eenvoudige ruimte in Tilburg sloeg aan. In 2013 besloten Jos, Giel en Petra om nog meer mensen in Nederland kennis te laten maken met dit mooie concept.

Vandaag de dag is Personal Fitness Nederland een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Wat iemand zijn doelstelling ook is, met het team van Personal Fitness Nederland doen we er alles aan om samen met de klant deze doelen te bereiken en behouden.

We zijn dan ook zeer trots dat op dit moment duizenden mensen bezig zijn om hun doelen te behalen in meer dan 70 vestigingen van Personal Fitness Nederland om zo uiteindelijk hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zullen dan ook doorgaan tot we in iedere (middelgrote) gemeente van Nederland aanwezig zijn zodat wij nog meer positieve invloed kunnen uitoefenen op het geluk en de vitaliteit van alle inwoners in Nederland.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Personal Fitness Nederland

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Personal Fitness Nederland die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Personal Fitness Nederland!

02 mei 2019 776 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Personal Fitness Nederland jouw rating
1 2 3 4 5