PEAK-IT

PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service. Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

PEAK-IT

Over PEAK-IT

PEAK-IT is business partner voor middelgrote tot grote organisaties, op het gebied van ICT. Organisaties kunnen onze hulp inroepen voor 'extra handen op de vloer' (detachering) maar we kunnen bijvoorbeeld ook de complete Servicedesk-dienstverlening overnemen (outsourcing). Zo ondersteunen wij organisaties met hun ICT op de manier die bij hen past, zodat zij zich op hun core business kunnen blijven richten. Als organisatie zijn wij gedreven, klantgericht, servicegericht en oplossingsgericht – want als partner willen wij onze klanten graag verder helpen. PEAK-IT heeft op dit moment ruim 500 medewerkers en staat met trots in de top 10 van ICT business partners.

9 redenen om te werken bij PEAK-IT

Hieronder vind je 9 redenen voor PEAK-IT. Your career is our priority en dat betekent dat bij PEAK-IT de medewerker centraal staat. Samen met meer dan 400 ICT professionals maken wij het verschil.

1. Een 9+ organisatie

PEAK-IT wil verwachtingen overtreffen. Wij kijken dus continu naar jouw behoeftes, zodat we daar zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten. Hiervoor zetten we onder andere verschillende kennissessies in, om onze 9+ organisatie breed te implementeren. Sessies waarin we brainstormen, ideeën en kennis uitwisselen en waar fun een belangrijke factor is. Kijk hier hoe wij onze 9+ organisatie voor onze klanten inzetten.

2. Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij je continu ontwikkelt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij stellen, samen met jou, een op maat gemaakt opleidingsplan samen. Dit is een zorgvuldig opleidingstraject waarin jij al jouw ambities kunt verwezenlijken.

3. Toegewijd

Wij zijn als organisatie oprecht betrokken bij jouw carrière en vooruitgang. Samen zullen we er hard aan werken om jouw doel te bereiken. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou; afspraak is afspraak.

4. Pro-actief

Door middel van het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelplan denken wij samen met jou vooruit. Ook vinden wij het belangrijk om mee te denken over jouw toekomst. Gedij je beter binnen Detachering of is onze afdeling Outsourcing en Projecten meer iets voor jou?

5. Klantgericht

Klantgerichtheid draait in de kern om het signaleren van de wensen en behoeften van de klant, anticiperen op die wensen, er ook naar handelen en denken in oplossingen. Want iedere klant heeft andere wensen en behoeften. Wij spelen hier zorgvuldig op in, zowel bij externe als interne klanten zoals collega’s.

6. Flexibel

Bij PEAK-IT kun je ervan uitgaan dat je in een dynamische omgeving komt te werken. Door ons grote portefeuille van verschillende klanten zowel nationaal als internationaal ben je binnen Detachering en Outsourcing & Projecten verzekerd van een uitdagende en flexibele baan.

7. Passie

Stil zitten doen we niet. Gedreven als wij zijn, gaan wij altijd op zoek naar de baan die het beste bij jou past zodat jij jouw dromen en ambities waar kunt maken. Waar krijg je energie van, wat wil jij bereiken en waar ligt jouw passie? Dat zijn vragen die belangrijk zijn gedurende jouw carrière bij PEAK-IT.

8. Transparant

Open, helder en begrijpelijk. Wanneer je bij ons komt werken dan weet je waar je aan toe bent. Regelmatig heb je contact met je manager en in het Persoonlijk Ontwikkelplan worden wederzijdse afspraken geformuleerd. We kunnen hier een lang verhaal van maken maar we houden het graag kort en krachtig!

9. Er is meer dan werk alleen….

Hard werken moet ook beloond worden en successen worden gevierd! Daarom organiseert PEAK-IT regelmatig borrels, uitjes, seminars en kennissessies met een informeel karakter, zodat je de gelegenheid krijgt om bij te praten en ervaringen te delen met je collega’s.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij PEAK-IT? Bekijk onderstaande video over de ervaringen van jouw collega’s!


(Online) marketing en communicatie vacatures bij PEAK-IT

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij PEAK-IT die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PEAK-IT jouw rating
1 2 3 4 5