PCBO

PCBO Rotterdam levert een betekenisvolle bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. We bieden ontwikkelingsgericht onderwijs én brede vorming aan 7600 peuters en leerlingen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij PCBO in Rotterdam

Over PCBO

Wij zien onze PCBO-scholen als een stabiele kracht in de dynamische omgeving van Rotterdam. Een oefenplek waar iedere leerling in veiligheid zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Waar éxtra aandacht is voor leerlingen die dat nodig hebben, waar iedere leerling welkom is en zich ook welkom voelt. Vanuit onze christelijk geïnspireerde visie dragen we bij aan hun vorming tot volwaardige Rotterdamse burgers. En dat doen we al meer dan 125 jaar. 

PCBO wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in Rotterdam. We bieden daarom ontwikkelingsgericht onderwijs en brede vorming aan op onze scholen. Dagelijks zetten 875 'hartwerkers' zich in om onze ambities waar te maken. Dit doen ze vanuit de vier PCBO-pijlers: kinderen centraal, vakmanschap en meesterschap, ouders als partner en aandacht voor de wereld om ons heen.

Bij ons zijn alle kinderen, ouders en medewerkers welkom. Onze scholen hebben een protestants-christelijke grondslag. Dit betekent onder meer dat we aandacht besteden aan christelijke vieringen en vertellen inspirerende Bijbelverhalen. We leren kinderen ook over andere godsdiensten, omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen belangstelling hebben voor elkaars achtergrond. Wij gedragen ons gastvrij, zorgzaam en behulpzaam.

Ons schoolbestuur bestaat uit 3 kindcentra, 11 peuterspeelzalen, 23 basisscholen en 4 speciaal (basis)onderwijsscholen. Met 900 collega's geven wij protestants-christelijk onderwijs aan 7400 peuters en leerlingen. Onze scholen worden adequaat ondersteund door een bestuursbureau.


(Online) marketing en communicatie vacatures bij PCBO

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij PCBO die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

 

24 mei 2022 176 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PCBO jouw rating
1 2 3 4 5