Pastoor BV

Wij zijn Pastoor bv, een Nijmeegs communicatiebureau. Een klein team van taalfanaten, experts in communicatie, die hun werk met veel plezier doen. Altijd professioneel en persoonlijk. Serieus als het ergens om draait. Humor en zelfspot waar het kan. En dat maakt ons leuke collega’s! Vraag maar na (aan een van ons bijvoorbeeld). Onze ambitie is groot, net als onze claim: wij behoren tot de toppers van Nederland als het gaat over (schriftelijke) communicatie.

Pastoor BV

Over Pastoor BV

Alles begint met communicatie. Als middel, niet als doel. Voor het versterken van een relatie. En het overbrengen van de boodschap.

Wij geloven dat er kansen zijn. Kansen voor meer inhoud, meer succes en meer plezier. Wij geloven dat we die kansen samen kunnen pakken.

Wij hebben niet alleen een visie op tekst. Omdat we meer zijn dan tekstschrijvers. Taalfanaten. Communicatie-aanhangers. Met evengoed een visie op marketing en strategie. Wij zijn trainer. Redacteur. Adviseur.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Pastoor BV

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Pastoor BV die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

11 jun 2019 753 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pastoor BV jouw rating
1 2 3 4 5