Panteia

Panteia is een allround onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek en marktonderzoek. Ons werk omvat de volledige breedte van de maatschappij. Met circa 150 medewerkers is Panteia een van de grootste onderzoeksbureaus van Nederland.

Panteia

Over Panteia

Panteia levert praktische, bruikbare resultaten op basis van onafhankelijk beleids- en marktonderzoek. Tevens geven wij advies over de wijze waarop met behulp van de resultaten de doelgroep (burgers, consumenten en bedrijven) in beweging gezet kan worden. Op basis van onze veelzijdigheid maken wij verrassende en gezaghebbende onderzoeks- en adviesoplossingen die altijd gericht zijn op het verder helpen van onze klanten. Kort samengevat, noemen we dit ‘Research to Progress’.

Panteia ondersteunt beleidsmakers bij het formuleren, monitoren en evalueren van beleid dat de gewenste gedragsveranderingen van hun doelgroepen op een efficiënte en effectieve wijze teweeg brengt. Dit zowel voor overheden, voor not-for-profit organisaties als voor het bedrijfsleven: zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Werken bij Panteia

Bij Panteia werken onder meer economen, sociologen, econometristen, psychologen, bedrijfskundigen en sociaalgeografen. Zelfmanagement staat bij ons hoog in het vaandel. Via een Persoonlijk Investerings Plan kun je doorgroeien in het onderzoeksvak, in project- en accountmanagement en consultancy. Panteia is een modern geoutilleerd bedrijf met een open werksfeer en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marketing en communicatie vacatures bij Panteia

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij Panteia aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Panteia!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Panteia jouw rating
1 2 3 4 5