Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal is dé specialist op het gebied van oogheelkunde en zet zich met 9 locaties en 45 oogartsen in om u adequaat te voorzien van hoogwaardige, efficiënte oogheelkundige zorg met persoonlijke aandacht voor elke patiënt!

Oogziekenhuis Zonnestraal

Over Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal is een oogheelkundig ziekenhuis met expertise en persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Als focuskliniek met 9 locaties en 45 oogartsen richten wij ons op hoogwaardige en efficiënte oogheelkundige zorg waarbij de toegankelijkheid voor de patiënt een zeer belangrijke rol inneemt. Innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met onze patiënten zijn buitengewoon belangrijk om te zorgen dat de patiënt wordt voorzien van de beste zorg.

Oogziekenhuis Zonnestraal levert met toewijding oogheelkundige zorg aan jong en oud. Door onze kennis en expertise kunnen wij in onze focuskliniek veel patiënten voorzien van een breed aanbod van de juiste behandelingen.

Oogziekenhuis Zonnestraal heeft op 21 januari jl. als eerste oogziekenhuis in Nederland het internationale keurmerk Joint Commission International (JCI) voor kwaliteit en patiëntveiligheid behaald. Het ziekenhuis heeft in één keer het Gold Seal of Approval van JCI toegekend gekregen en schaart zich hiermee in de rij van de meest toonaangevende zorgorganisaties in de wereld. En daar zijn we trots op!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Oogziekenhuis Zonnestraal

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Oogziekenhuis Zonnestraal in Amersfoort die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Oogziekenhuis Zonnestraal jouw rating
1 2 3 4 5