Ons Erfdeel vzw

Ons Erfdeel vzw biedt kwalitatieve informatie en reflectie over de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in de Lage Landen via 'de lage landen', 'les plats pays' en 'the low countries'.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Ons Erfdeel vzw in Rekkem (België)

Over Ons Erfdeel vzw

De Lage Landen is een tijdschrift en een website van de Vlaams-Nederlandse culturele instelling Ons Erfdeel vzw. We brengen context bij kunst, taal, geschiedenis, literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen uit de Lage Landen.

Ons Erfdeel vzw biedt kwalitatieve informatie en reflectie over de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in de Lage Landen, en voorziet die van commentaar. Dat doen we voor een Nederlandstalig en een anderstalig publiek, op een kritische, onafhankelijke manier, eigenzinnig, met respect voor de traditie.

We bouwen bruggen tussen de vele Nederlandssprekenden wereldwijd en al wie interesse heeft in de cultuur van de Lage Landen.

Deze missie realiseren we door artikelen, tijdschriften en boeken in gedrukte en in digitale vorm uit te geven, in het Nederlands, Frans en Engels.

Daarnaast organiseren we evenementen in binnen- en buitenland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Ons Erfdeel vzw

Bekijk hieronder de online marketing en/of communicatie vacatures en stages die momenteel bij Ons Erfdeel vzw aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief

17 mei 2022 124 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ons Erfdeel vzw jouw rating
1 2 3 4 5