OnGuard

Wij hebben passie voor ons werk: onze klanten helpen hun credit management te verbeteren. Al meer dan 20 jaar ontwikkelen we software en bewijzen daarmee dat credit management geen "rocket-science" is maar een onderdeel dat elk bedrijf veel tijd en geld kan besparen.

OnGuard

Over OnGuard

Ruim 90 professionals zijn werkzaam bij OnGuard. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kasteel Nederhorst te Nederhorst den Berg, in de regio Amsterdam. In het najaar van 2017 verhuizen we naar een moderne werkplek in Amsterdam Zuidoost.

OnGuard is marktleider in het ontwikkelen en leveren van credit management software en services. OnGuard heeft 12.000+ dagelijkse gebruikers bij meer dan 850 opdrachtgevers in meer dan 42 landen wereldwijd. Wij bieden de enige B2B credit, collections & complaints management oplossing die focust op de relatie met de klant én de financiële transacties.

In december 2016 hebben OnGuard en Credit Tools een fusie aangekondigd waarin zij hun krachten bundelen. De fusie verstevigt de positie als marktleider in Europa.

 

Werken bij OnGuard

OnGuard biedt jou een informele, inspirerende en motiverende werkomgeving. OnGuard stimuleert jou om het beste in jezelf naar boven te halen. In een ambitieuze en gedreven organisatie waar kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan, biedt OnGuard jou de voedingsbodem om je verder te ontwikkelen, zowel als persoon als binnen jouw vakgebied.OnGuard biedt jou hiernaast een marktconform salaris met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met doorgroei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij OnGuard

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij OnGuard die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief voor nieuwe updates.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef OnGuard jouw rating
1 2 3 4 5