Omnios

Omnios betekent ‘alle monden’. Iedereen heeft recht op goede mondzorg, ook de zorgafhankelijke ouderen voor wie de mondzorg nu onvoldoende geregeld is. Dat is waar Omnios voor staat; daar zetten we ons voor in.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Omnios in Driebergen

Over Omnios

Omnios is een jonge, sterk groeiende, ambulante mondzorgdienst met een laagdrempelige, participatieve benadering. Wij slaan de handen ineen met behandelaren en verpleeginstellingen en zorgen er samen met hen voor dat cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving verantwoorde, structurele mondzorg krijgen. Daarbij zorgen we ervoor dat de mondzorg volledig wordt geïntegreerd in de zorgprocessen.

Werken bij Omnios

Omnios is een snelgroeiende organisatie; de vraag vanuit de zorgwereld is groot. We komen dan ook graag in contact met tandartsen, mondhygiënisten en assistenten met ervaring en/of affiniteit met geriatrische zorg. Hieronder is kort weergegeven hoe wij onze behandelaren ondersteunen en zo succesvolle samenwerkingen tot stand brengen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Omnios

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Omnios die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

03 mrt 2022 294 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Omnios jouw rating
1 2 3 4 5