Oikocredit Nederland

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om een waardig bestaan op te bouwen. Daarom investeert Oikocredit in microkrediet, landbouw en duurzame energie. We zijn lokaal aanwezig en werken samen met partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

online marketing en communicatie vacatures bij Oikocredit Nederland in Utrecht

Over Oikocredit

Oikocredit is een van de grootste sociaal investeerders in microkrediet, landbouw en duurzame energie ter wereld. Met een netwerk van meer dan 500 partners hebben we zo impact op de levens van 38 miljoen mensen in landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Wat we doen

Oikocredit werkt aan een wereldwijde, eerlijke samenleving waarin bronnen duurzaam worden gedeeld. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om eigen keuzes te maken. En om een waardig bestaan op te bouwen.

Bijna 10% van de wereldbevolking leeft onder de armoedegrens. De meerderheid woont in afgelegen gebieden. Zij hebben vaak slechte toegang tot financiering. Daarom investeert Oikocredit in deze mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Hoe

Via lokale partners verleent Oikocredit microkredieten aan ondernemers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Onze lokale partner heeft direct contact met de ondernemer. Zij kennen de omstandigheden en staan dichterbij de microkrediet ontvangers. Een medewerker van onze partner springt vaak op zijn bromfiets om naar een slecht bereikbaar gebied te rijden. Daar heeft hij persoonlijk contact met de microkrediet ondernemer.

De coöperatie Oikocredit is gevestigd in Amersfoort. In 14 regiokantoren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika werken lokale medewerkers van Oikocredit. Deze hebben direct contact met onze partners.

Werken bij Oikocredit Nederland in Utrecht

Werken bij Oikocredit

Werken bij Oikocredit betekent een bijdrage leveren aan onze missie en visie: mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika de kans bieden om hun bestaan te verbeteren door middel van duurzame financiële dienstverlening. Dat vormt het uitgangspunt bij alles wat wij doen. De benadering van Oikocredit is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en op een uitgebreid netwerk van mensen en partners. Zij vormen de sleutel tot ons succes.

Wil jij je inzetten om meer mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika toegang te geven tot financiële dienstverlening? Dan is een vacature bij Oikocredit Nederland misschien iets voor jou!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Oikocredit Nederland

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Oikocredit Nederland die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

29 jul 2021 405 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Oikocredit Nederland jouw rating
1 2 3 4 5