OGZ

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is Organisatie Groep Zuid, oftewel OGZ! We zijn een onafhankelijk organisatie bureau dat zelfstandig vakbeurzen en congressen ontwikkelt en organiseert. In de afgelopen 26 jaar zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten.

online marketing en communicatie vacatures bij OGZ

Over OGZ

Als onafhankelijk full-service evenementenbureau met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van vakbeurzen staan wij sterk in het beurzenlandschap van Nederland en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van toonaangevende vakbeurzen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Onze beurzen

We hebben een ruim gevuld portfolio dat steeds uitgebreid wordt met aansprekende producties in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende merken. Zo organiseren we al meer dan 15 jaar de Webwinkel Vakdagen, het #1 digital commerce event van de Benelux waar de hele branche samenkomt. Daarnaast hebben we Festivak dat al sinds 1996 toeleveranciers en organisatoren van (publieks)evenementen bij elkaar brengt in Nederland en België, onze co-productie eRIC op het voormalige vliegveld Twenthe en de groeiende Big Data Expo. Ten slotte helpen we tienduizenden studiekiezers met het vinden van hun droomstudie tijdens onze 5 onderwijs- en studiekeuzebeurzen én met het online studiekeuzeplatform Studiekeuzelab.

Het team

Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van onze vak- en onderwijsbeurzen, congressen en Studiekeuzelab. Met een jong en enthousiast team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie zetten we ons, dag in dag uit, in om van elk evenement een groot succes te maken.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij OGZ

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van OGZ die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

12 okt 2021 279 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef OGZ jouw rating
1 2 3 4 5