Octas

Wij detacheren onze deskundige professionals onder andere bij de toonaangevende banken van Nederland. In de businessunits Service en Advies, Hypotheken, Compliance & Risk én Zakelijk Financieren zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk.

Octas

Over Octas

Bij Octas werken toegewijde professionals. Mensen met een ambitie, een droom, een doel. In ons team werken starters en ervaren professionals, op het gebied van recruitment, accountmanagement, fieldmanagement en support. Zo maken we al sinds 2004 de perfecte balans tussen frisse wind en oude rotten in het vak.

Het is onze missie om op een verantwoordelijke wijze een toonaangevende rol te spelen in alle bewegingen in de arbeidsmarkt binnen de financiële sector. In onze strategie zorgen we voor structurele kwantitatieve groei van het aantal onderhanden projecten in ons huidige marktsegment.

Octas

Werken bij Octas

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega's. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Octas

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Octas die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 jul 2019 641 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Octas jouw rating
1 2 3 4 5