OAZ subsidieadvies

OAZ subsidieadvies is al ruim 17 jaar gespecialiseerd in kostenbesparingen en subsidiemogelijkheden op het gebied van personeel en arbeid.

OAZ subsidieadvies

Over OAZ subsidieadvies

OAZ subsidieadvies is gespecialiseerd in het financieel en administratief optimaliseren van subsidiestromen, fiscale regelingen en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid. De overheid stelt hoge eisen aan het juiste gebruik van subsidies. Dit vergt kennis en een deskundig advies. OAZ subsidieadvies heeft de expertise en ervaring in huis om u dit werk uit handen te nemen. Uiteraard houden wij u tijdens het gehele proces van intake, onderzoek, uitvoering en rapportage op de hoogte van onze bevindingen en financiële resultaten.

Sinds onze oprichting in 2000 profiteren vele zorginstellingen, profit-organisaties en verschillende overheden van onze deskundigheid. Uit de praktijk blijkt dat met onze hulp veel gelden alsnog zijn geëffectueerd. Wij worden intensief betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van subsidies en andere regelingen. Hierdoor kunnen wij u vroegtijdig adviseren en ondersteunen op basis van de laatste actualiteit. Omdat wij veelal op basis van no-cure-no-pay werken, leveren onze werkzaamheden u altijd meer op dan dat het u kost.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij OAZ subsidieadvies

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij OAZ subsidieadvies in Goes die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef OAZ subsidieadvies jouw rating
1 2 3 4 5