Number Five Foundation

Number 5 werd in 2017 opgericht door Constantijn en Laurentien van Oranje. Zij willen mensen verbinden die zich inzetten voor innovatie die bijdraagt aan een inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving.

online marketing en communicatie vacatures bij Number Five Foundation in Den Haag

Over Number Five Foundation

Wij geloven dat een inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving mogelijk is. Het vraagt erom dat grote vraagstukken worden aangepakt vanuit samenwerking tussen uiteenlopende spelers, binnen en buiten bestaande systemen. Van ervaringsdeskundigen tot beleidsmakers. Van filantropen tot bedrijfsleven. Van uitvoeringsorganisaties tot wetenschappers. En iedereen ertussenin. Wij geloven erin dat vraagstukken pas écht structureel worden opgelost als mensen leren luisteren naar degenen om wie het gaat, en durven kijken en handelen vanuit gemeenschappelijk belang.

Met onze filosofie en methodologie voor sociale innovatie begeleiden we de transitie van versnipperde inspanningen naar een gezamenlijke aanpak die problemen ook écht gaat oplossen.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Number Five Foundation

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Number 5 die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

15 jul 2021 447 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Number Five Foundation jouw rating
1 2 3 4 5