NOX Sleep Drinks BV

Wij willen dat iedereen goed kan slapen, en zo het beste uit de dag kan halen. Daarom NOX, het eerste 100% natuurlijke slaapdrankje waarvan je makkelijker inslaapt, beter doorslaapt en uitgerust wakker wordt. De NOX blend is gebaseerd op Mulungu. Een unieke plant uit Brazilie, dat daar als extract tegen insomnia wordt verkocht in apotheken. Dit hebben wij meegenomen naar Nederland en in samenwerking met een laboratorium verbeterd tot een blend van Mulungu, Valeriaan, Passiflora en Tillia Mexicana.

NOX Sleep Drinks BV

Over NOX

Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een kwart van de Nederlandse bevolking slaapt dagelijks slecht. Er zijn slaapmiddelen die zo goed werken dat je er ochtends niet meer lekker wakker van wordt. Wie niet direct naar een slaapmiddel wilt grijpen, neemt zijn toevlucht tot oma’s kruidenthee. Een kruidenthee is wel gezond maar voegt vaak weinig slaapminuten toe. Schipperend tussen medicijnen en kruidenthee is er een grote groep mensen die zonder betere oplossing uren lang schaapjes telt met een glas warme melk. Na een korte nacht slapen krijgen we vaak nog genoeg voor elkaar, maar na een nacht goed slapen staan we toch een stuk beter in onze schoenen. Wanneer iedereen druk in de weer is om zijn dromen waar te maken, vinden wij een goede nachtrust geen overbodige luxe.

Onze oplossing 

Wij vonden het maar gek dat er voor deze grote groep slechte slapers geen producten op de markt zijn die goed werken èn gezond zijn. Wij hebben twee jaar onderzoek gedaan naar de juiste combinatie van plantenextracten. De NOX blend is gebaseerd op mulungu, een unieke plant uit Brazilië, die daar in apotheken als extract wordt verkocht voor een betere slaap. Wij hebben mulungu naar naar Nederland gehaald en in samenwerking met wetenschappers verwerkt in een uniek recept van mulungu, tilia, passiflora en valeriaan. De speciale blend helpt bij het inslapen, doorslapen en uitgerust wakker worden.

Slaap houdt ons wakker.

Innovatie en Creatie. Daar zijn we bij NOX dagelijks mee bezig. Door te innoveren willen wij problemen oplossen die voor veel mensen dagelijkse kost zijn. Door innovatie om te zetten in creatie, kunnen wij producten maken waarmee we mensen helpen. Geeft dit jou ook een warm gevoel van binnen? Dan ben jij misschien onze droomkandidaat…

Marketing en communicatie vacatures bij NOX

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij NOX in Amsterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij NOX!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NOX Sleep Drinks BV jouw rating
1 2 3 4 5