NOVASOL Vakantiehuizen

NOVASOL verzorgt al ruim 50 jaar de verhuur van particuliere vakantiehuizen verspreid over heel Europa. Met meer dan 50.000 particuliere accommodaties heeft NOVASOL, met het hoofdkantoor in Kopenhagen, zichzelf gevestigd als de grootste aanbieder van vakantiehuizen en appartementen in Europa.

NOVASOL vakantiehuizen

Over NOVASOL

Al meer dan 50 jaar staat de klant centraal en handhaaft NOVASOL nog altijd de volgende kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. NOVASOL onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met een optimale, persoonlijke service en geloofwaardigheid. Daarom is voor NOVASOL een vertrouwensvolle samenwerking met onze huiseigenaren zeer belangrijk om zo de kwaliteit van onze vakantiehuizen te kunnen waarborgen.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers aangezien wij van hen een grote inzet verwachten, waardoor een goede service ten opzichte van onze klanten gegarandeerd kan worden. Het beleid is immers gebaseerd op loyaliteit van zowel onze klanten als van onze huiseigenaren. NOVASOL kan dit echter alleen realiseren door geloofwaardigheid en hard werken onder het motto " U krijgt wat wij u beloven - en het liefst nog ietsje meer!"

Het kantoor in Tilburg is verantwoordelijk voor de verkoop van de merken NOVASOL, dansommer, Cuendet en HappyHome in de Benelux en werkt nauw samen met zusterkantoren in Antwerpen en Stavelot. Vanuit het kantoor in Tilburg wordt bovendien de acquisitie van nieuwe vakantiehuizen verzorgd als ook de ondersteuning van verhuurders en vakantieparken in Nederland.


(Online) marketing en communicatie vacatures bij NOVASOL

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij NOVASOL vakantiehuizen die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NOVASOL Vakantiehuizen jouw rating
1 2 3 4 5