Nova Legal

Nova Legal is een modern en professioneel juristenkantoor met vestigingen in Groningen en Amsterdam. We houden van aanpakken en zoeken altijd naar de beste manier om iets op te lossen.

Nova Legal

Het verhaal van Nova Legal

Nova Legal is een dynamisch en professioneel juristenkantoor met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Wij zien onszelf als een frisse wind in een anders stoffig vakgebied. Het is ons streven om u bij te staan met juridisch advies en u te ondersteunen in gerechtelijke procedures.

Het succes van Nova Legal

De expertise van Nova Legal ligt bij het arbeidsrecht en overeenkomstenrecht, maar ook voor het opstellen en controleren van algemene voorwaarden bent u bij Nova Legal aan het juiste adres. Maar Nova Legal is meer dan dat. Wij werken aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij klantcontact hoog in het vaandel hebben staan.

Vanzelfsprekend willen wij het beste juristenkantoor in Nederland zijn, maar nog belangrijker vinden wij onze persoonlijke relatie met u. Als u nog op zoek bent naar een partner in juridische zaken bent u bij Nova Legal aan het juiste adres.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nova Legal

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nova Legal die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

13 aug 2019 676 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nova Legal jouw rating
1 2 3 4 5