Nova Groep

Nova Groep bestaat uit een viertal bedrijven, namelijk Credit Care, Nova Incasso, Nova Legal en Avon Apps. Alle bedrijven zijn gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Gezamenlijk bieden zij dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen.

online marketing en communicatie vacatures bij Nova Groep in Groningen

Wie is Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Met Nova Groep worden facturen betaald en disputen sneller afgehandeld.

Bij Nova Groep ontzorgen wij van A tot Z met het innen -en indien nodig incasseren- van openstaande facturen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag, wij ondernemen de juiste stappen om ervoor te zorgen dat facturen zo snel mogelijk worden betaald.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Nova Groep

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Nova Groep in Groningen die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

28 jul 2021 431 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nova Groep jouw rating
1 2 3 4 5