Nostimos

Nostimos letselschade deskundigen is een specialist in het regelen van letselschades op een persoonlijke manier, met letselschade-experts dicht bij u in de buurt.

Nostimos

Over Nostimos

Een ongeluk, een bedrijfsongeval, maar ook een medische fout kan het leven van uw werknemer totaal veranderen. Maar ook als werkgever heeft zo'n schadegeval een flinke impact. Bij letselschade overheersen de emoties en u heeft vaak niet de energie om van alles uit te zoeken en te regelen. Wij zijn een onafhankelijk expertisebureau en helpen u in dergelijke situaties. Wij kennen de weg door alle regels en uitzonderingen. Wij zijn ervaren en deskundig met betrekking tot letselschade.

Nostimos is een onafhankelijk expertisebureau dat zich heeft gespecialiseerd in letselschades. Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een beroepsziekte of een medische kunstfout.


(online) Marketing en communicatie vacatures bij Nostimos

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nostimos die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nostimos jouw rating
1 2 3 4 5