NOS

De NOS is de grootste journalistieke nieuwsorganisatie van Nederland. Je komt ons overal tegen op elk denkbaar medium: tv, radio, web & apps en op alle social media platforms.

NOS

Altijd. Overal. NOS

Elke dag is anders. De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 700 mensen keihard aan. Van nieuwsjagers tot cameramannen. Van sportverslaggevers tot administratietalenten. Van schoonmakers tot presentatoren. Samen maken wij de NOS. Altijd. Overal. NOS.

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Het is onze taak om de primaire nieuwsbron te zijn op het gebied van nieuws, sport en evenementen. Via onze (social) mediaplatforms bereiken we zo'n 12,5 miljoen Nederlanders per week. De ruim 750 medewerkers zijn erg bevlogen in het brengen van het laatste nieuws en voelen zich sterk verbonden met de journalistieke kernwaarden zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, ongebondenheid, pluriformiteit en objectiviteit.

Werken bij de NOS

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland, waar 24/7 wordt gewerkt voor online, televisie, radio en social media.

Werken bij de NOS betekent samenwerken met bevlogen (en hele leuke) collega's, altijd de beste willen zijn, afwisselend werk en veel mogelijkheden.

En passie, passie voor nieuws, sport en evenementen.

Jouw mogelijke collega’s? Dat zijn er ruim 750. Van redacteur tot data-analist, van regie-assistent tot grafische vormgever en van verslaggever of correspondent tot community manager. 

werken bij NOS

We willen graag dat je groeit (daar hebben we zelf ook baat bij) en daarom richt de NOS zich erg op jouw ontwikkeling. Zo bestaat er de NOS Academie waar je terecht kan voor cursussen en opleidingen.

Om het beste uit onszelf te halen en zo divers mogelijk te zijn in onze uitingen, willen we dat onze redacties een samensmelting zijn van verschillende mensen met verschillende achtergronden en ideeën. Diversiteit is een belangrijk speerpunt en daar zetten wij ons dagelijks voor in. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de NOS

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij de NOS die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures bij de NOS vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

07 aug 2019 525 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NOS jouw rating
1 2 3 4 5