NOS

Ben jij een creatief talent en ben je gek op nieuws of sport? Wil je meewerken aan onze producten op televisie, radio, online en social media? Check onze vacatures en word onderdeel van het NOS-team!

NOS

Altijd. Overal. NOS

De NOS biedt, als één van de grootste nieuwsorganisaties van Nederland, altijd en overal onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en evenementen.
We zijn continu bezig onze programma's te vernieuwen en de platformen waarop we aanwezig zijn uit te breiden en meer interactie te creëren met onze kijkers en luisteraars.

Werken bij de NOS betekent altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste (sport)nieuws, samenwerken met bevlogen (en hele leuke!) collega's, afwisselend werk en veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

We zijn met ruim 750 NOS medewerkers. Van social media redacteur tot data-analist, van regie-assistent tot grafisch vormgever en van correspondent tot sportcommentator.

En allemaal delen we eenzelfde passie: passie voor journalistiek. In nieuws, sport én evenementen.

werken bij NOS

Werken bij de NOS

Ontwikkeling belangrijk

We willen graag dat je groeit en daarom krijg je bij de NOS veel ruimte om je te ontwikkelen. Zo hebben we onze eigen interne NOS Academie, waar je terecht kan voor cursussen, opleidingen, coaching of het bijwonen van conferenties.

Diversiteit bij de NOS

De NOS wil graag een divers samengestelde organisatie zijn. Een personeelsbestand dat de verscheidenheid van de samenleving weerspiegelt, verbreedt ons perspectief en helpt ons de kwaliteit van ons werk te verbeteren. We selecteren zonder vooroordelen ons personeel en trainen onze medewerkers om open te staan voor verschillen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de NOS

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij de NOS die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures bij de NOS vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

07 aug 2019 1427 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NOS jouw rating
1 2 3 4 5