Normec Group

Normec Group is dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance. Normec voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes. Onze teams bieden hoge kwaliteit en een duidelijk, efficiënt proces om de duurzame verbetering van onze klanten te ondersteunen.

Online marketing en communicatie vacatures bij Normec

Over Normec

Normec test, inspecteert en certificeert, zodat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren.

Dankzij onze mensen, door de wol geverfde experts met ondernemerservaring, zijn wij in korte tijd stabiel uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze missie is nog altijd dezelfde als die van de kleine organisatie die in 2015 het levenslicht zag: wij willen in een altijd veranderende wereld ondersteuning bieden bij innovatie. Zodat onze relaties veilig kunnen pionieren.

Inmiddels werken ruim 1.000 gedreven mensen elke dag aan het verbeteren van de organisaties van onze opdrachtgevers. We zijn de trotse werkgever van professionals met jarenlange ervaring in en kennis van de sector waarin ze hun werk doen. Opdrachtgevers ervaren het contact met elk inspectieteam als prettig. Persoonlijk. Betrokken. We duiken diep in een organisatie. Gedegen testrapporten, snelle maar grondige en goed geautomatiseerde certificeringsprocedures, dat is wat ons betreft de standaard. Omdat we organisaties daarbij voorzien van advies waar zij op kunnen bouwen, zetten we samen met de klant nieuwe norm.

Werken bij Normec

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 1.000 Normec medewerkers. Persoonlijkheidskenmerken die we bij Normec op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar ook voor... drive.

Het was die drive waarmee de drie oprichters Normec hebben laten groeien tot een professionele organisatie die echt het verschil maakt in de markt. We bestaan en we groeien door kennis en kunde, we excelleren door drive. Deze mentaliteit is wat ons onderscheidt. Het is onze niet aflatende aantrekkingskracht. We zijn op zoek naar meer mensen met drive. Naar initiatoren en ondernemers. Kundige mensen, met ervaring binnen een van onze vakgroepen. Want Normec groeit snel en stabiel, in binnen- en buitenland. Herken jij jezelf hierin? Heb je kennis van zaken en beschik je over energie en verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we benieuwd naar jouw drive. Als er een match is, dan is er mogelijk een rol voor je weggelegd binnen een van onze teams.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Normec

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Normec in Utrecht die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

04 nov 2020 563 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Normec Group jouw rating
1 2 3 4 5