NLOffice

NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor al uw office functies vanaf HBO niveau, voor vaste banen en interim opdrachten. "Wij zoeken de beste kandidaat in plaats van de beste sollicitant".

NLOffice

NLOffice voor werknemers

Voor gemotiveerde office professionals op het gebied van marketing en communicatie, HR en managementondersteuning (HBO werk- denkniveau) hebben wij veel te bieden. Ben je op zoek naar een nieuwe vaste baan, een opdracht op interim basis, bij een profit of non profit organisatie? Dan gaan we graag met jou aan tafel om samen je wensen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Wij behandelen je gegevens discreet en met uiterste zorgvuldigheid en helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. De eerste stap maak jij, reageer op deze vacature zodat wij je verder kunnen helpen.

NLOffice voor werkgevers

NLOffice bemiddelt actief voor al uw office functies en dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring. Wij zoeken in ons bestand, netwerk, op social media en andere kanalen de juiste kandidaat. We letten niet alleen op de functie eisen, maar ook of de kandidaat in de bedrijfscultuur past. Met deze actieve bemiddeling zoeken en vinden wij de juiste kandidaat. NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor al uw office functies vanaf HBO niveau. NLOffice is er voor u om de juiste kandidaat te selecteren, dat scheelt u tijd en geld. Want iemand vinden die perfect bij u past is ons vak. Of u nu een officemanager zoekt of een marketeer, een personal assistent of een HR adviseur, tijdelijk of vast, NLOffice is actief binnen alle branches en voor elk type organisatie en is u snel en vakkundig van dienst.

Marketing en communicatie vacatures bij of via NLOffice

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via NLOffice in Zeist aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

10 apr 2017 882 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NLOffice jouw rating
1 2 3 4 5