NLdigital

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Denk daarbij niet alleen aan wereldwijde spelers als Microsoft of Google, maar ook aan honderden start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven die de basis vormen van digitaal Nederland. Als brancheorganisatie helpen we onze leden met nuttige tools en diensten, een interessant netwerk en constructieve belangenbehartiging.

Vacatures bij NLdigital

Over NLdigital

We zijn een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. We zijn de kern van de digitale economie. We zijn concurrenten en partners. Bouwen voort op elkaars infrastructuur, hardware en software. We leveren gezamenlijk de producten en diensten die andere bedrijven nodig hebben om te digitaliseren.

Zo is de digitale sector één groot ecosysteem, waarin iedereen elkaar nodig heeft en verder helpt.

We geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden.
Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie.

Want het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Werken bij NLdigital

Werken voor NLdigital is kiezen voor een mooie uitdaging. Je komt terecht in een team van 20 collega's, die zich inzetten voor de belangen van 600 lidbedrijven. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan.

Samen met je collega's ben je voortdurend bezig om politici, maatschappelijke groeperingen en de media te overtuigen van het grote belang van ICT voor de Nederlandse (kennis)economie. De medewerkers van NLdigital bieden visie- en strategieontwikkeling en stimuleren innovatie in allerlei sectoren in Nederland.

We zijn gevestigd in Breukelen.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij NLdigital

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij NLdigital in Breukelen die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

kernwoorden: NLdigital, Breukelen, brancheorganisatie, collectief, digitale sector
26 aug 2020 314 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NLdigital jouw rating
1 2 3 4 5