Nimbles

Nimbles is een online platform dat tutoren verbindt aan ouders, denk aan dé Uber voor tutors. Wij geloven dat ieder kind baat heeft bij een private tutor en hebben daarom Nimbles op gezet. Sinds de start in Nimbles gegroeid als kool: inmiddels kunnen ouders in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht een gescreende tutor vinden voor hun kind.

Nimbles

Over Nimbles

Wij geloven dat ieder kind baat heeft bij een private tutor. Door persoonlijke begeleiding bouwen kinderen zelfvertrouwen op en raken niet meer achter op school. 

Op ons platform vind je gescreende private tutors en bijlesdocenten, voor elke portemonnee. Onze strenge selectie en review systeem zorgt ervoor dat we samen de kwaliteit bewaken. Daar staat Nimbles voor: For every child a private tutor!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Nimbles

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Nimbles in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nimbles jouw rating
1 2 3 4 5