Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij onze verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor hun belangen. We geven een deel van onze winst terug. Onder meer aan diverse lokale goede doelen in Nederland.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nh1816 Verzekeringen in Oudkarspel

Over Nh1816

Nh1816 is van oudsher een persoonlijke en betrokken verzekeraar. Zonder poeha. Gewoon elkaar helpen. Samenwerken en waarmaken wat je afspreekt. Dat doen wij nu al ruim 200 jaar zo. Wat dat betreft is onze nuchtere en Noord-Hollandse mentaliteit door de eeuwen heen niet veranderd. Onze focus ook niet; wij zijn specialist in particuliere schadeverzekeringen.

Werken bij Nh1816

Werken bij Nh1816 is werken voor een landelijke verzekeraar vanaf de plek waar wij groot zijn geworden. De Dorpsstraat in Oudkarspel. Landelijk gelegen. Vrijwel filevrij naar je werk dus. Veel van je collega's komen trouwens gewoon op de fiets. En de functies, die verschillen niet veel van die op de Zuidas. Het verschil in mentaliteit en cultuur kan daarentegen niet groter. Werken bij Nh1816 doe je samen. De lijnen zijn kort en beslissingen nemen we snel.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Nh1816 Verzekeringen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Nh1816 Verzekeringen die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

08 jun 2022 230 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Nh1816 Verzekeringen jouw rating
1 2 3 4 5