Newrise

Met onze expertise in strategie, marketing en communicatie brengen wij non-profitorganisaties naar een hoger niveau. Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld!

Online marketing en communicatie vacatures bij Newrise in Zwolle

Over Newrise

Wij lopen warm voor non-profitorganisaties die het verschil maken in de wereld! We doen dit door onze expertise in te zetten op het gebied van strategie, on- en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning, contentcreatie, conversieoptimalisatie, socialmediaondersteuning, digitale & fysieke eventorganisatie en videomarketing.

Wij nemen strategie-, marketing- en communicatiezorg uit handen zodat non-profitorganisaties zich kunnen focussen op hun doel: de wereld mooier maken!

Werken bij Newrise

Experts op het gebied van strategie, marketing en communicatie voor de non-profitsector. Onze klanten zijn goede doelen en zorg- en onderwijsinstellingen.

Ons team van twaalf professionals bestaan uit communicatie-adviseurs, marketeers en creatievelingen. Samen streven we elke dag naar een mooiere wereld met onze partners.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde collega's! Denk jij dat jij samen met ons verschil kunt maken en heb je een positieve drive? Neem dan snel contact met ons op en we nodigen je wellicht uit om een kennis te maken!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Newrise

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Newrise in Zwolle die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

24 apr 2021 463 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Newrise jouw rating
1 2 3 4 5