NEINVER - Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets is de eerste outlet in de Randstad en de best bereikbare outlet van Nederland. Je vindt hier topmerken als Karl Lagerfeld, GUESS, Nike, adidas, The Kooples en Sissy Boy

Online marketing en communicatie vacatures bij NEINVER -  Amsterdam The Style Outlets

Over Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op slechts 8 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Het outletcentrum is gelegen in een van de snelst groeiende gebieden van Nederland; de Randstad en op het moderne SugarCity terrein.

Bijna 100 merken met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. Daarnaast biedt het centrum een aantrekkelijk aanbod van extra diensten in een gastvrije omgeving. Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met de hele familie.

Over NEINVER

NEINVER is een van de toonaangevende ontwikkelaars, investeerders en exploitanten van industrieel, commercieel en retail onroerend goed in Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 richt het bedrijf zich op de ontwikkeling, leasing en het beheer van verschillend onroerend goed. Alleen al in de afgelopen 18 jaar heeft NEINVER meer dan 2.000.000 vierkante meter commerciële ruimte ontwikkeld.

De afgelopen 20 jaar heeft NEINVER zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van outletcentra. Momenteel beheert het bedrijf 19 outletcentra met een bruto verhuurbare oppervlakte van 319.300 vierkante meter onder de merknamen "The Style Outlets" en "FACTORY".

Amsterdam The Style Outlets is ontwikkeld in een joint venture met Nuveen Real Estate.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij NEINVER - Amsterdam The Style Outlets

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij NEINVER - Amsterdam The Style Outlets die momenteel open staan. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

24 mrt 2021 560 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NEINVER - Amsterdam The Style Outlets jouw rating
1 2 3 4 5