Negen

Wij geloven in mensen. Lokale spelbepalers, die zich verenigen en inzetten voor hun eigen omgeving. Wij activeren inwoners door bewegen te stimuleren. En we inspireren en stimuleren verenigingen en dorpen om hun ambities waar te maken, altijd op een vernieuwende en creatieve manier. Samen zorgen we voor energie, trots én geluk.

Negen

Wat we doen

Wij brengen mensen letterlijk in beweging door meer mensen te laten sporten en bewegen. Daarnaast brengen wij verenigingen in beweging. Wij activeren hen om te vernieuwen, verbindingen te leggen en zo te vitaliseren. Vitaal op het gebied van hun organisatie, aanbod, accommodatie, communicatie en financiën. Dit geldt niet alleen voor sportverenigingen, maar voor alle verenigingen. Als het goed gaat met verenigingen en inwoners, gaat het ook goed met het dorp. Deze dorpen brengen we ook in beweging. Wij activeren dorpen om zelf aan de slag te gaan met hun eigen leefbaarheid en leefomgeving.

Marketing en communicatie vacatures bij Negen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Negen die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Negen jouw rating
1 2 3 4 5