Nederlands Pensioenbureau Legal

Nederlands Pensioenbureau Legal is de kennispartner in de pensioenbranche. Advocaten, accountants & pensioenadviseurs volgen bij ons trainingen en blijven up-to-date met onze pakketten op maat. Ondersteuning in de praktijk met experts: wij vertalen complexe pensioenvraagstukken naar begrijpelijke taal.

werken bij Nederlands Pensioenbureau Legal

Over Nederlands Pensioenbureau Legal

Onze organisatie is erop gericht de zakelijke markt te verbinden aan de pensioenwereld. Wij bieden de zakelijke markt via diverse diensten de mogelijkheid om op de hoogte te blijven over pensioennieuws, zichzelf bij te scholen op pensioengebied en ons in te schakelen voor consultancy en gespecialiseerde deskundige bijstand.

Dé kennispartner in de pensioenbranche

Wij vertalen complexe pensioenvraagstukken naar begrijpelijke taal

Een behoorlijk uitdagende en veelomvattende taak, niet iets om te licht over te denken. Pensioenen: dan wordt het technisch, voortdurend veranderlijk en soms best verraderlijk. Kleine vergissingen kunnen heel grote gevolgen hebben. Opties te over, meer ingewikkelde details dan u in uw eentje kunt overzien, zelfs als doorgewinterde pensioenadviseur. Lastige vragen genoeg dus, dat weet elke professionele financieel specialist. Wij geven de antwoorden.

Trainingen, opleiding en praktijkbegeleiding bij advies

Voor experts die altijd up-to-date, relevant en 'in control' willen blijven. Dankzij ons kenniscentrum, onze pensioenopleidingen, studiedagen (met PE- en PO-punten), congressen en praktische hulp bij concrete dossiers: steeds de beschikking over je eigen, vaste rechterhand in pensioenzaken, een kenner die met je meedenkt. Niet voor niets maken al meer dan 70 bedrijven gebruik van onze diensten: accountants, belastingadviseurs, ondernemers, advocaten, bedrijfsadviseurs en algemeen financieel planners.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nederlands Pensioenbureau Legal

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nederlands Pensioenbureau Legal die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

13 aug 2019 551 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederlands Pensioenbureau Legal jouw rating
1 2 3 4 5