Nederlands Bakkerij Centrum

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is een kennis- en adviescentrum, opgezet om ondernemers in de bakkerijbranche met kennis en adviezen te versterken. In de loop van de jaren heeft NBC zijn grenzen verlegd en is, naast de bakkerijsector, nu ook actief in een andere vers sectoren en in het buitenland.

Nederlands Bakkerij Centrum

Over NBC


N
BC zorgt ervoor dat bakkerijen sterker in de markt staan. Dat doen wij met veel kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid en marketing.

Wij vertalen dit in praktische diensten voor u als bakker naar duidelijke communicatie richting de consument of gebruiken dit als basis om de bakkerijsector te vertegenwoordigen.

Als hét kennis- en adviescentrum voor de bakkerij zijn wij onafhankelijk en objectief en kijken wij altijd met één oog naar de toekomst.

NBC, daar neem je kennis van! 

Marketing en communicatie vacatures bij NBC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij NBC die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederlands Bakkerij Centrum jouw rating
1 2 3 4 5