Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector. Wij zijn er voor bedrijven die willen ondernemen in een toonaangevend Nederland. Een Nederland dat durft en kiest voor de digitale economie. Voor innovatie. Met leden van groot tot MKB, uit alle segmenten van de ICT-sector is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de branche in volle breedte.

Nederland ICT

Over Nederland ICT

Nederland ICT is er voor jou als je wilt ondernemen in een toonaangevend Nederland. Een Nederland dat durft en kiest voor de digitale economie. Voor innovatie.

Voor bedrijven met een gezonde behoefte aan kennis en hoog opgeleide ICT-professionals. Voor partijen met vragen en antwoorden rondom privacy, veiligheiden innovatie. Voor ondernemers die bij willen dragen aan een duurzame economie. En voor zowel de vertrouwde namen als jonge ondernemers die de kansen van de digitale economie optimaal willen benutten.

Zodat we samen Nederland ontwikkelen tot de beste digitale economie van Europa.

Wat doet Nederland ICT?

We zetten ons in voor een optimaal ondernemingsklimaat voor bedrijven die de digitale economie vorm geven, we lobbyen om knelpunten weg te nemen, we ondersteunen lidbedrijven met onze dienstverlening, brengen leden met elkaar en met anderen in contact en nemen actief deel aan het publiek debat.

Werken bij Nederland ICT

Werken bij Nederland ICT

Werken voor Nederland ICT is kiezen voor een mooie uitdaging. Je komt terecht in een team van 20 collega's, die zich inzetten voor de belangen van 600 lidbedrijven. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan.

Samen met je collega's ben je voortdurend bezig om politici, maatschappelijke groeperingen en de media te overtuigen van het grote belang van ICT voor de Nederlandse (kennis)economie. De medewerkers van Nederland ICT bieden visie- en strategieontwikkeling en stimuleren innovatie in allerlei sectoren in Nederland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Nederland ICT

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Nederland ICT die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen jobs bij Nederland ICT vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederland ICT jouw rating
1 2 3 4 5