NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de positionering, ontwikkeling en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk 'Holland' zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

NTBC Holland Marketing

Werken bij NBTC Holland Marketing

NBTC is een kleine, dynamische, internationale organisatie die staat voor deskundigheid, inspiratie en verbinding.  Als dé marketingorganisatie voor de bestemming Nederland hebben we veel expertise in huis op het gebied van (digital)marketing, communicatie en onderzoek. Met als resultaat: effectieve campagnes en publiciteit, die zorgen voor meer bezoekers in ons land. Wij werken met een basisbezetting op onze kerntaken: branding, marketing (accent op online en persbewerking) en onderzoek. Voor overige activiteiten huren wij extern expertise in.

NBTC beschikt over een hoofdkantoor in Den Haag met een internationaal netwerk in Europa, Noord-Amerika en Azië.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij NBTC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij NBTC Holland Marketing die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NBTC Holland Marketing jouw rating
1 2 3 4 5