Nautus

Wij versterken gemeentelijke specialisten. Door te helpen met het beantwoorden van sociale vraagstukken. Samen ontwikkelen én implementeren we uitvoerbare beleidsplannen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nautus in Amersfoort

Over Nautus

Gemeenten staan voor enorme uitdagingen. Sociale vraagstukken die in de samenleving spelen en opgelost moeten worden. Waarbij de goede wil en intenties het vaak afleggen tegen de weerbarstigheid van de dagelijkse praktijk. Wij doorbreken die status quo. En brengen mensen in beweging.

Van de behoeften en wensen van inwoners, tot de soms tegenstrijdige belangen van de politiek, en de werkdruk van gemeentelijke specialisten: veranderopdrachten vragen om een grondige aanpak. Waarbij wij niet geloven dat ons werk is gedaan bij het opleveren van een lijvig plan dat in de la verdwijnt. We willen echt het verschil maken. Van visie tot implementatie.

Wat ons beweegt

We gaan voor impact. Bij gemeenten en in de samenleving. Het nemen van verantwoordelijkheid is hierbij een voorwaarde. Het creëert de ruimte om ambities, vergezichten en abstracties te vertalen, naar concrete en uitvoerbare plannen. Dit geeft ons energie. Waarmee we het vuur aanwakkeren bij anderen.

Dit lukt ons alleen door innig samen te werken met gemeentelijke professionals. De mensen die het uiteindelijk moeten doen. Zo ontwikkelen we een werkbare oplossing die aansluit bij de realiteit van alledag. Dat is goed voor de organisatie én de maatschappij.

Wij hechten daarbij aan een duurzame bedrijfsvoering, met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

Nauturiaan worden: durf jij het aan?

Werken bij Nautus is jezelf continu ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Waarin je zelf stuurt op resultaat. Zo krijg je de kans en verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke dag weer.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Nautus

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Nautus die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

14 jan 2022 232 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nautus jouw rating
1 2 3 4 5