Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON)

De Stichting Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) ondersteunt de beste jonge muzikale talenten en conservatoriumstudenten in hun ontwikkeling en bij het opbouwen van een professionele carrière als musicus. De NJON is de organisatie achter het Nationaal Jeugdorkest (NJO), Jeugdorkest Nederland, de NJO Muziekzomer Gelderland en (samen met het Metropole Orkest en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest) achter het Jong Metropole.

Online marketing en communicatie vacatures bij Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON)

Over Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON)

De NJON ondersteunen jong muzikaal talent vanaf 14 t/m 26 jaar in hun ontwikkeling en bij het opbouwen van een professionele carrière als musicus. Tegelijk streven we er bij de NJON naar een zo breed en zo groot mogelijk publiek in aanraking te laten komen met een wijd spectrum aan klassieke muziek.

De NJON organiseren kwalitatief hoogstaande programma's voor een breed publiek waar klassieke muziek, maar ook jazz en improvisatie deel van uitmaken. Alle activiteiten worden georganiseerd door een klein vast team, dat in drukke periodes wordt aangevuld met (diverse) tijdelijk medewerkers. Een grote groep vrijwilligers ondersteunt bij de realisatie van de NJO Muziekzomer Gelderland.

De activiteiten van de NJON worden mede mogelijk gemaakt door de steun van overheden, fondsen, Vriendenstichtingen en sponsors.

Zie voor meer informatie www.njon.nl.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij NJON

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij de Stichting Nationale Jeugdorkesten Nederland in Apeldoorn die momenteel hier aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

30 mrt 2021 347 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) jouw rating
1 2 3 4 5